Viziune, abordare in combaterea anxietatii
Sunt psihoterapeut si psiholog clinician, cu o experienta in practica privata de peste 10 ani. Abordarea terapeutica este, conform formarii, una integrativa, atat din punct de vedere a interventiilor psihoterapeutice (combinand elemente de Gestaltterapie, Terapie Cognitiv Comportamentala, Rational-Emotiva, Terapie Metacognitiva, Analiza tranzactionala, Psihoterapie focusata pe Solutii, samd) cat si din punct de vedere al luarii in considerare a tuturor dimensiunilor psihice ( Gandire, Afectivitate si Comportament).
Sunt in mod deosebit interesat de problema anxietatii, una dintre cele mai comune si distresante tulburari psihice, incercand mereu sa rafinez si sa dezvolt atat tehnicile terapeutice in sine, cat si adaptarea acestora la specificul fiecarei persoane. In strategia terapeutica iau in calcul stilul/preferintele si resursele proprii ale fiecarui client pentru a valorifica capacitatea proprie de a face fata problemelor.
Interventia psihoterapeutica este una pragmatica, care decurge din consideratia etica de a rezolva problemele (psihice) cu minimum de efort, resurse si timp, punand pe primul loc clientul si nevoile sale specifice. Scopul terapiei este atat depasirea impasului prezent, cat si dezvoltarea abilitatilor de a face fata problemelor viitoare, incurajand o atitudine si un stil “antianxios” de viata.
Modul personal de abordare al anxietatii este unul eclectic (integrativ), imbinand intr-o forma coerenta si personalizata interventii si principii din diferite scoli terapeutice. (CBT, MCT, SFT, EFT, si altele: ACT, Gestalt, Psihanaliza, Schema Therapy). In timp ce tin cont de interventiile evidentiate stiintific (evidence-based), urmaresc dezvoltarea unui demers psihoterapeutic propriu, alimentat de cunostintele teoretice acumulate, viziunea personala asupra psihoterapiei, in general, si a terapiei anxietatii, in special, precum si practica/experienta personala de peste 10 ani in tratarea diferitelor tipuri de anxietate.
Incepe procesul tau terapeutic chiar acum. Foloseste metodele de contact disponibile mai jos si stabileste o intalnire. Sedintele de psihoterapie pot avea loc atat la cabinet cat si online in functie de preferinta si de situatie ( de exemplu, in cazul in care sunteti din alta localitate ).